Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Arbeit Mf
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program de proiectare GstarCAD Professional
1900 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
GstarCAD este un program de proiectare asistata de calculator (CAD), o alternativa la AutoCAD (2D si 3D), dar cu un pret mult mai mic.

GstarCAD este un software destinat realizarii desenelor tehnice din orice domeniu. Si-a dovedit utilitatea în arhitectura, constructii, geodezie, cartografie, topografie si cadastru. Proiectarea mecanica, electronica sau electrotehnica sunt si ele beneficiare ale programelor GstarCAD, multe companii importante din aceste domenii lucrând cu GstarCAD.

GstarCAD poate fi descarcat gratuit si testat timp de 30 de zile. Programul este complet functional. Dupa expirarea perioadei de testare este necesara înregistrarea (licentierea) programului pentru a putea fi utilizat în continuare.

Versiunile disponibile pentru descarcare sunt GstarCAD Professional, GstarCAD Standard si GstarCAD Academic.


GstarCAD ofera o platforma pentru dezvoltarea de aplicatii verticale prin interfete de programare usor de utilizat (GRX, VBA, Lisp), similare celor oferite de AutoCAD. Se pot dezvolta aplicatii pentru orice domeniu: inginerie mecanica, inginerie civila, arhitectura, GIS etc. Aplicatiile AutoLisp, VBA sau ARX realizate pentru AutoCAD pot fi transformate cu eforturi mici in aplicatii Lisp, VBA sau GRX pentru GstarCAD.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura