Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Arbeit Mf
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatii de proiectare CADprofi Suite
4424 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
CADprofi este un grup de aplicatii CAD parametrice profesionale ce accelereaza mult procesul de proiectare.

Interfata aplicatiei, comoda si prietenoasa cu utilizatorul, face posibila utilizarea acestor caracteristici imediat, fara a fi necesara o instruire extensiva în utilizarea software-ului. CADprofi este deosebit de popular printre arhitecti si ingineri.

Utilizatorii mai putin experimentati, care lucreaza doar ocazional cu desene CAD, apreciaza de asemenea accesibilitatea si functionalitatea software-ului CADprofi.

Arhitectii, inginerii si proiectantii utilizeaza CADprofi pentru a crea proiecte de constructii, instalatii, sisteme de ventilatie, electricitate si alte instalatii tehnologice industriale, precum si ansambluri mecanice si structuri. Pachetul de aplicatii este compus din urmatoarele module:

CADprofi Architectural

Modulul Architectural poate fi utilizat pentru a crea planuri ale constructiilor, sectiuni transversale si elevatii. Functiile utile ale aplicatiei faciliteaza desenarea zidurilor complexe, a cotarii specifice arhitecturii si crearea rapida a descrierilor desenelor. Modulul vine cu o biblioteca cuprinzatoare de ferestre, usi, mobilier si alte obiecte pentru amenajari. Ca si caracteristica unica, aplicatia poate fi utilizata la proiectarea planurilor si traseelor pentru iesirile de urgenta.

CADprofi Mechanical

Modulul Mechanical este echipat cu un set extins de piese standardizate, racorduri din otel si alte produse din otel, bazate pe standardele locale si internationale. Biblioteca include: bolturi, suruburi, saibe, piulite, îmbinari, nituri, prezoane, profile L, profile conice si piese utilizate în proiectarea schimbatoarelor de caldura si altor dispozitive. Un editor exceptional de diagrame si desene de executie usureaza mult crearea desenelor de instalatii de apa si pneumatice.

CADprofi Electrical

Modulul Electrical poate fi utilizat la proiectarea instalatiilor complexe, cum sunt cele de alimentare, iluminare, joasa tensiune, telecomunicatii, securitate si antene. Software-ul contine câteva mii de simboluri bazate pe ultimele standarde din domeniul electric, precum si corpuri de iluminat, cutii de distributie si altele. Aplicatia ofera un mijloc facil de desenare a cablurilor si a tuburilor de cablare. Printre caracteristicile sale cele mai usor de utilizat sunt numerotarea automata (adresarea) a circuitelor electrice si un editor comod de planuri si diagrame.

CADprofi HVAC & Piping

Modulul HVAC & Piping contine o biblioteca de obiecte ce permite proiectarea instalatiilor de orice tip: HVAC (încalzire, ventilatie, aer conditionat), conducte, tubulaturi, instalatii de apa, gaz, medicale, protectie la incendiu si alte tipuri de instalatii tehnologice pentru cladiri si aplicatii industriale. Functii ca realizarea planurilor si diagramelor, vederi izometrice, planuri si sectiuni transversale, permit utilizatorului sa utilizeze o singura solutie software în realizarea unui proiect complex.
Din Gura in Gura